Sainpas nyt otettua itseäni niskasta kiinni ja kirjoitettua 8. osan pienen tauon jälkeen. Ja pari asiaa piti mainita. Ensinnäkin, seuraavasta osasta eteenpäin otan luultavasti kuvat print screenilla, joten jos mahdollista, saamme pian nauttia entisä tarkemmista kuvista. Toisekseen, latasin päivitystauon aikana valaistus -hackin peliin joten ilta- ja yökuvat ovat hitusen pimeämpiä kuin ennen. Varsinkin ulkona otetut.

174.jpg
Manu oli oikea isän kullannuppu. Juoksi aina Markuksen tullessa töistä halaamaan tätä. Söpöä :>

176.jpg
Kissat päätettiin antaa takaisin eläinten adoptiopalvelun hoiviin, sillä niille ei enää riittänyt aikaa eikä rahatilannekkaan ollut mikään innostava kissojen hoitoon. Mutta ehkä ne joskus vielä tulevat takaisin.

177.jpg

178.jpg
Talon naisethan ottivat ihanien sylikissojen lähdön raskaasti.

179.jpg
Joku lemmikkihän taloon täytyi saada Jac-papukaijan seuraksi joten Pumppu-mamsteri sai toimittaa tätä virkaa. Varsinkin Hellevi ihastui tähän otukseen kovasti.

180.jpg
Mitäs koko perhe ulkona tekee (Markus ja Elmerikin ovat ulkona. Seisovat vain kesekellä katua eivätkä siten mahtuneet kuvaan)? Rakensin taas uuden talon perheelle sillä kyllästyin entiseen. :D

181.jpg
Pojilla oli paha tapa myöhästyä koulusta joka aamu, joten Helle otti tehtäväkseen kuskata näitä kouluun pienellä pyörällä. Hyvinhän nuo kyytiin näyttävät mahtuvan.

182.jpg
Ettei vain olisi ruokamyrkytys? Sillä eihän hullukaan nyt enempää lapsia halua!

183.jpg

184.jpg
Onneksi heitä vietiin kouluun. Jesse sai jo toisena päivänä kympin todistukseen. Manulla ei mennyt ihan niin hyvin, mutta kunhan ei ainakaan alaspäin tipahda.

185.jpg
Disakin oli siis urheilu-uralla pukuhuone vastaavana. Hynihän hänelläkin menee, mutta paremminkin voisi mennä.

186.jpg
Hellen tarpeet olivat alkaneet laskea hurjaa vauhtia ja se näkyi nukkumispaikoissa.

188.jpg
Tästähän se syy löytyi. Taloon on tulossa taas vauva. Neljäs jo?! E itsekkään tiennyt tästä, sillä joskus on kiva laittaa yrittäkää saada lapsi -homman ajaksi äänet pois ja odottaa pari päivää tuloksia.

190.jpg
Tulihan se manunkin kympin todistus lopulta!

191.jpg
Elmeristä ei tässä osassa olekaan kuulunut mitään, mutta nyt poika päätti kasvaa.

192.jpg
Ja tulos on erittäin suloinen poika komealla heviletillä. Ehkä parhaimman näköinen näistä kolmesta penskasta.

193.jpg
Ja Hellevin maha jaksoi kasvaa. Räiskäleet kärähti. ;<

196.jpg
Lopulta joku muukin oli huomannut Pumpun. Voi kyllä, Pumppuhan se on joka Markuksen kauniiden kätösten välissä vilahtaa.

200.jpg
Ja taas lastenhoitaja tupsahti paikalle vaikka se on erotettu n. kolme kertaa.

202.jpg
Synnytyskuvaa ei ole, mutta vauva joka tapauksessa päätti eräänä kauniina aamuna klo 4.06 tupsahtaa ulos. Hän on poikavauva (taas) ja omistaa äitinsä ihonvärin ja isänsä silmät sekä hiustenvärin. hänet nimettiin Samiksi.

203.jpg
Ja toinen samanlainen! Poikavauva samoilla piirteillä kuin veljensäkin. Hän sai nimekseen Turo.

Tämä osa jäi vähän lyhyeksi, mutta lupaan yrittää tehdä seuraavasta osasta pidemmän. :>