Jätän nyt "introkuvista" tekstit pois, koska näin niistä ei tule niin huonolaatuisia. Osien nimen löytää aina tuosta otsikosta.

59.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------

60.jpg
Markuskin toi koulusta kympin kotiin jo kolmantena päivänä. Kyllä sitä sitten huudeltiin ja juostiin ympäri taloa.

61.jpg
Ja taas tytöt mielessä. Nyt tosin onneksi oman ikäinen. Mutta ei ole kyllä Markuksen seuralaista kauneudella pilattu.

62.jpg
Ciaran synttärit tulivat! Disa erittäin edustavan näköisenä auvittaa pikkuista kynttilöiden puhalluksessa.

63.jpg
Oikein suloinen otus hä'nestä kuoriutuikin. Nenä näyttää kyllä vähän Simpalta perityltä, mutta toivotaan ettei se kasva. Ja silmät ovat aivan järkyttävän suuret, se ei vain kuvassa näy.

64.jpg
Sitä mukaa kun Ciara kasvoi, lopahti Leon innostuskin tuoreimpaan lapseen. Disa joutui/sai opettaa Ciaralle kaikki taidot yksinään.

65.jpg
Mikä näillä naapurinpenskoilla on vikana! Aina jos pihaan tallusteli haisunäätä, nämä vieraana olevat lapset menivät tunkemaan nenänsä sen luo. Siinäpähän haiset!

67.jpg
Siinäpä komia mies. Voisi vaikka harkita jonkun perijän mieheksi.

68.jpg
Ja Simppa se jaksoi soitella Disalle. Ei tainnut mies tietää että Disa on mennyt naimisiin.

69.jpg
Vastasin väärin urakysymykseen ja Leo sai alennuksen. Voi surku!

70.jpg
Alennuksen jälkeisenä iltana Disa onnistui sytyttämään tulipalon. Hän juoksi vain nopsaan opis huoneesta vaahtokylpyyn kun Leo jäi urheasti sammuttamaan paloa.

71.jpg
Mutta ei! Leo ei suostunut yhteistyöhön kanssani vaan juoksenteli keittiössä ympyrää, kunnes tuli tukki oviaukonkin.

72.jpg
Ja lopulta siinä kävi sitten sillälailla että Leo kuolla kupsahti. Ja keittiökin tuhoutui. Kumpaahan pitäisi surra enemmän?

73.jpg
Heti tuhon jälkeen taloon kasvoi pari hemaisevaa teiniä.

74.jpg
Markus on tällä hetkelle erittäin vahvoilla perijäkiistassa, mutta mitä vain voi tapahtua. Hän sai tavoitteekseen nautinnon ja elämäntoiveeksi 'Vietä 50 ensitreffit'. Ei kiitos!

75.jpg
Isabellistakin kasvoi oikein nätti tyttö. Tavoitteekseen hän sai mammonan. Elämäntoivetta en muistanut katsoa. (ihana paita :D)

76.jpg
Leo sai takapihalle arvoisensa paikan.

77.jpg
Isabell päätti ensimmäisenä lähteä yliopistoa kohti. Stipendejä hän sai ainakin ruoanlaitosta ja hyvästä koulumenestyksestä.

79.jpg
Markuksen piti olla kotona vielä jonkun aikaa, mutta kun koulubussi kaarsi pihaan, päätti hänkin lähteä yliopistoon ihan suosiolla.

80.jpg
Kun ei enää ollut yhtään miestä talossa tuomassa rahaa, joutui Disa menemään töihin, seikkailualalle. Hyvinhän se sujui kun sai ensimmäisenä päivänä ylennyksen luolien tutkijaksi.

81.jpg
Ciara kasvoi lapseksi. Onneksi nenä ei kasvanut yhtään. Oikein nätti tyttönen! Miksi simit eivät ikinä lopeta hymyilemistä. Ciarallakaan ei sitten ole tekohymyä, hän vain hymyili koko ajan.

82.jpg
Päättipä pikkuneitikin auttaa äitiä rahahuolien kanssa ja maalasi taulun! No, sai siitä 49 simoleonia, mikä on oikein hyvä noin pieneltä similtä.

83.jpg
Ciarasta löytyi myös joitain miehekkäitä ominaisuuksia.

84.jpg
Päivät kuluivat eikä mitään sen kummemmin tapahtunut, joten viimeinenkin lapsi sai kasvaa teiniksi. Tavoitetta ja elämäntoivetta en muista valitettavasti...

85.jpg
Hän sai lähteä myös yliopistoon Isabellin ja Markuksen perään. Disa jäi nyt siis aivan yksin vähäksi aikaa. Perijää saa muuten myös ehdotella.