116.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------

115.jpg
Hellen maha oli pyörähtänyt jo ensimmäisen kerran mikä todistaa meille että Disa on saamassa lapsenlapsia ja sitämukaa myös Rivereiden suku kolmannen sukupolven.

117.jpg
Markus ja Disa ovat työssäkäyviä ihmisiä ja janoavat omaa kulkuneuvoa ettei tarvitse kimppakyydeillä lopun ikää kulkea. Disalla on tätä ikää ehkä vähemmän jäljellä, joten hänelle päätettiin yhdessä tuumin hankkia kunnon kulkupeli. Autoon ei ollut varaa joten mummi sai kulkea pyörällä. Onhan seki tyylikäs!

118.jpg
Hellen maha oli jossain välissä pyörähtänyt jo toisenkin kerraan ja se vei muutenkin ahtaasta keittiöstä nyt vielä enemmän tilaa.

119.jpg
Disa-mummi päätti hankkia tuleville lapsenlapsilleen suloisen kissanpennun näin etukäteislahjana. Narttu pentu valittiin adoptiopalvelusta ja se sai nimekseen Anny. Annyn luontesta sen verran että se on ainakin nokkela ja siisti. Onneksi...

120.jpg
Markus oli saanut inhottavan flunssan töistä. Onneksi se ei kuitenkaan tarttunut kehenkään ja lähti seuraavana yönä pois.

121.jpg
Leoakin näkee! Mies tuli kummittelemaan aina välillä taloon ja säikytteli ihmisiä. Erittäin harmillista.

122.jpg
Markuskin oli kerran opettamassa Jack-papukaijaa puhumaan kun Leo pöllähti häkistä ja pelästytti Markuksen. Voi mies parkaa, taisi lirahtaa siinä samassa pöksyyn pissit.

123.jpg
Vihdoin Hellevi reivttiin kesken yöunien synnyttämään. Kyllä sitä sitten huudettiin!

124.jpg
Sieltä tuli suloinen poikavauva joka peri isänsä hiusten sekä silmien värin. Ihosta en ole varma, mutta epäilisin että se on Leolta peritty.

125.jpg
Toinenkin vauva putkahti tähän suloiseen maailmaan! Ja vielä ilman juustokakkua. ;> Hän sai nimekseen Manu. Vihdoinkin joku peri muutkin silmät kuin nuo siniset. Manu onkin identtinen veljensä kanssa lukuunottamatta silmien väriä.

126.jpg
Kaksosten synnyttyä taloon ilmestyi yhtäkki lastenhoitaja. Disa piti kuitenkin huolen että erotti tämän ennenkuin hän ehti kävellä olohuonetta pidemmälle.

127.jpg
Vastasin väärin Markuksen urakysymykseen ja hän sai potkut. Siinä meni sekin tulonlähde..

128.jpg
Helle alkoi ravata vessanpytylla aika tiheään tahtiin, eikä ollut tullut ilmoitusta että kukaan olisi sairastunut, joten todetkaamme että hän on taas raskaana.

129.jpg
myös tämännäköinen vieras ravasi ärsyttävän usein talossa. Varsinkin Markuksella oli ongelmia sosiaalisuutensa kanssa.

130.jpg
Ihmiset talossa lähtivät pinkkiä pupua karkuun kuka minnekkin ja Markuskin halusi vähäksi aikaa eroon siitä. Joten töihin siitä! Töitä ei kyllä löytynyt valitettavasti vielä sillä miehestä oli tullut niin lapsirakas että ei halunnut muulle uralle kuin opetukselle.

131.jpg
Noniin. Tämä sen oksentelun nyt sitten todisti. Taloon on tulossa lisää lapsia.

132.jpg
Taas tulipalo! Onneksi nyt ei sattunut sen kummemmin vaan Helle ehti soittaa palomiehelle eikä mitään kärähtänyt pahemmin. Paitsi räiskäleet hellalla.

134.jpg
Koska jotkut ovat saattaneet nähdä Annyn hieman yksinäisenä joidenkin kuvien taustalla...

135.jpg
...Leo päätti adotptoida Annylle miespuolista seuraa toisesta kissanpennusta. Tämän uroksen nimi on Raksu.

136.jpg
Tosin Raksu lähti heti hurjaan juoksuun nähtyään Annyn.

138.jpg
Lopulta kaksoset saivat kasvaa taaperoiksi. Ensin pyörähti Jesse.

139.jpg
Ja heti Jessen perässä myös Manu.

140.jpg
Pienen muodonmuutoksen jälkeen heistä tuli oikein suloisia. Kasvonpiirteet ei tässä valitettavasti näy kunnolla. Laitan paremmat kuvat pikkuisista heti mahdollisimman pian. Vasemmalla on jokatapauksessa Manu ja oikealla Jesse.

141.jpg
Kaksosten täytyi oppia elämän perusasiat mahdollisimman nopeasti niin elämästä tulisi makoisampaa. Valitettavasti Helle ei ikinä kerennyt opettaa taaperoita kun tarpeet laski niin nopsaan. Markus vietti Jessen ja Manun kanssa siis enemmänkin aikaa.

142.jpg
Toki mummikin välillä saattoi osallistua opetukseen, mutta hän on talon ainut töissä käyvä jäsen joten enimmäkseen Markus pentuja hoiti.

144.jpg
Mutta eipä enää käy hänkään töissä. Päätti jäädä eläkkeellä jotta voisi auttaa Markusta ja Helleviä lasten hoidossa. Ainut tulonlähde on nyt sitten Disan 148 simoleonin eläke päivässä... Pakko pärjätä.


Tähän loppui tämä osa. Kommentointi olisi oikein mukavaa. ;>