1.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------

2.jpg
Disan maha se jaksoi kasvaa kovaa vauhtia. Pian sieltä plupsahtaisi suloinen pikku nyytti kaikkien ihailtavaksi.

3.jpg
Rahaa ei ole koskaan liikaa. Tämän seikan Leokin huomasi ja päätti ruveta maalailemaan tauluja. Luvuuspisteitä onkin oikein mukavasti jo valmiina.

4.jpg
Disa oli lukenut vauva lehdistä että monille synnyttäneille jää ylimääräisiä kiloja synnytyksen jälkeen, mutta niitä olisi kuitenkin mahdollista ehkäistä. Niinpä siitä päivästä alkaen alkoi tiukka dieetti- ja kuntoilukuuri.

6.jpg
Leon look sai pieniä moitteita, joten nyt se on vaihdettu! Kyllä kelpaa.

7.jpg
Vihdoin lapsivesi tuli ja synnytys käynnistyi. Tuskissaan Disa huuteli Leoa paikalle, ja kyllähän mies lopulta vessanpöntöltä paikalle kerkesi.

8.jpg
Aivan ihana vauva tuli ulos! Hän on perinyt äitinsä ihonvärin ja silmät, mutta isänsä hiusten värin. Sukupuoleltaan tämä on uros, eli poika, joka sai nimekseen Markus.

9.jpg
Kaksoset (saattoi johtua Leon tekemästä marjapiiraasta)! Tämä toinen on aivan samanlainen kuin veljensäkin, mutta tyttö. Tyttö joka sai nimekseen Isabell.

10.jpg
Eikä mennyt kuin pari tuntia niin Disa oli hermo rauniona lasten kanssa. Leo oli joutunut lähtemään töihin, ja luonnollisesti kaksoset kakkivat vaippoihin aina yhtäaikaa.

11.jpg
Loputtomalta tuntuneen ajan jälkeen vauvelit päättivät yksissä mielin kasvaa taaperoiksi. Tässä siis Markus. Luonnepisteiden kertomisen koen turhaksi, sillä ettehän te niitä kuitenkaan lue? Kerrottakoon nyt kuitenkin että Markus ei ole kovin kiltti eikä siisti.

12.jpg
Ja tässä prinsessa Isabell, joka peri isänsä kaarevan nenän. Isabell taas on luonteeltaan veljensä vahtakohta eli oikein mukava ja siisti.

13.jpg
Ja silloin alkoi taaperoiden ankara opetus, joihin myös Leo sai luvan osallistua.

14.jpg
Minulla on sitten tapana kuvata kaikkien taloon syntyneiden lasten ensimmäinen sana. En tiedä miksi, mutta näin se on aina ollut, ja tulee aina olemaan. Isabellilla se oli siis nalle.

15.jpg
Disalla ei tainnut vieläkään olla kaikki ihan kunnossa sillä joutui tuota laitetta käyttämään vähän turhankin usein.

16.jpg
Markuksen ensisana oli tuttipullo. Lähes joka perheessä vähintään yhdella lapsella on tuo sama.

17.jpg
Kaksosilla oli myös paha tapa karata kehdosta aina kun silmä vältti hetkeksi. Aina niin säälittävä ilme kasvoilla.

18.jpg
Nyt kun lapset olivat edes vähän vanhempia, sai Disakin pitkästä aikaa sukeltaa lukemisen pariin. Mutta eihän sitä kauaa ehtinyt lukea, kun toinen lapsista rupesi parkumaan.

19.jpg
Talossa alkoi myös tavaroita hajota ihan säännölliseen tahtiin. Onneksi Leolla oli mekaniikka täynnä ja kaikki saatiin kuntoon yhdessä hujauksessa.

20.jpg
Talvi tuli ja lapset saivat leikkiä ulkona äidin vahtivan silmän alla. Kauaa siellä pakkasessa ei kuitenkaan kukaan kestänyt olla.

21.jpg
Pian oli kaksosten syntymäpäivät. He kasvoivat yhtä aikaa paleltuneen Disan hurratessa takana.

22.jpg

23.jpg
Molemmat saivat uudet vaatteet ja Markus myös uuden puskan hiustensa tilalle.